Novi Sad
03.09.2015.
05:35
Počelo je ozelenjavanje Trga republike.
  • Evica

    03.09.2015 18:17
    Sada ce biti mnogo lepse u tom delu grada. Zelenila i cveca nikad nije previse.
  • 03.09.2015 14:47
    Kada se posadi zelenilo, komunalcima ce biti mnogo teze da iz zardinjera vadi djubre koje klinci svako vece pobacaju.
  • DC

    03.09.2015 14:25
    @Anonimus - Uzas Ne lupetajte gluposti! Pa ako niste videli kako taj trg izgleda uživo, onda bolje je da se pokrijete ušima. Osim toga, stavljali su se još i parkinzi ako ni to niste videli! Pre nego što su uopšte pokrenuli temu da zasade na tim mestima još i biljke, parkinzi u tom delu grada bližile su se kraju! Ako vam nije teško, izađite napolje iz vaših fotelja i prošetajte malo gradom! Iskoristite dok vam je još traje leto!
  • Podbarac

    03.09.2015 10:57
    Katastrofa!
    O kakvom drveću vi pričate?! Mislite na neka stabla bonsai veličine, perunike i lale?!!!Novi Sad je imao priliku da na najboljem mestu dobije zelenu oazu, lepo uređen prostor, i mesto gde će se ljudi sa zadovoljstvom dolaziti i opuštati. Ali ne, glavni prioritet je bilo dodatno punjenje džepova političke bagre na vlasti, i to kroz projekat sa hiljadama kvadrata behatona, klupi od 10000 eur itd. Novosađani u širokom luku zaobilaze ovaj nonsens i na ovom "Tjenanmen" trgu možete videti samo uveče okupljene klince i to je to.
    Počelo pre neki dan rušenje i guljenje fasade stare banke u Narodnih Heroja kao uvertira za ono Galens-SNS čudovište. Kakva serija, u "šutu" ste nema šta...
  • 03.09.2015 07:54
    Lako cemo za zelenilo... Sta je sa http://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/FOTO-Vraca-se-zuti-klikner-kod-Riblje-pijace.html
    i sa
    http://www.rtv.rs/sr_ci/vojvodina/novi-sad/prodavci-na-ribljoj-pijaci-do-kolena-u-vodi_631154.html

    I na kraju sta je sa 150000 evra?
    http://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/Odlozena-gradnja-podzemne-garaze-ispod-Riblje-pijace.html
  • b

    03.09.2015 07:04
    pod hitno komunalci ili ovi regularni da budu svakodnevno na trgu i da nadziru ozelenjavanje ili od toga neće ostati ništa. meni je drago što se klinci tamo okupljaju, i treba da se okupljaju i druže, ali ne možeš se na njih osloniti da će da čuvaju svoju okolinu osim ako ih neko ne natera na to. jednostavno, ne ide. valjda ne ponesu to iz kuće...
  • 03.09.2015 06:07
    Uzas
    Ovaj trg je jos jedan arhitektonski promasaj za nas grad. Umesto da resavaju problem parkiranja za taj deo grada oni poplacaju sve, stave dve velike zardinjere i sad bi tu trebalo...sta? Da se okuplja omladina, da se hvataju zjale? Ne kazem da je sve trebalo pretvoriti u parking ali ionako ga je bilo malo a sad ce ga biti jos manje. Sto nisu napravili neku podzemnu garazu pa gore nek prave sta hoce. Kad kazem jos jedan promasaj, ne mogu a da ne spomenem ono ruglo od fontane u porti. Fontana koju bi svaki iole priucen zidar mogao da napravi. A znamo da se cudimo svim tim vajarskim umecima na fontanama po Evropi. Kao da mi nemamo vajare koji bi napravili nesto cemu bi se svi divili. Sve u svemu - UZAS!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna